WELKOM BIJ INSTALLATIES L.V.

 

Installaties L.V. is een firma met een vestigingen in Menen en Brugge. Installaties L.V. heeft zich gespecialiseerd in installatie van centrale verwarming (installateur CV) en sanitair. Onze producten richten zich naar de meest veeleisende klanten. Onze kwaliteit voldoet dan ook aan de hoogste eisen. Permanent wordt samen met onze leveranciers gewerkt aan innovaties en technische ontwikkelingen.

 

In de praktijk biedt Installaties L.V. zijn klanten een professionele approach van begin tot einde: correcte advisering, gedetailleerde offerte, planning en volgens afspraak, efficiënte en correcte dienst na verkoop. Onze basisfilosofie (creativiteit en kwaliteit), onze “knowhow” en internationale ervaring is voor onze klanten dé garantie voor een goede afloop van hun project.

 

 

Waarom kiezen voor installaties L.V.?


  • 25 jaar ervaring
  • 
garantie

  • gedetailleerde offerte

  • gratis offerte

  • service

  • technische kennis
 

                                                                                                                                 

Verwarming                           Sanitair                           Totaalinterieur                      Groene energie                            Airco                                   Ventilatie

 

 

 


 

Wilt u graag met ons samenwerken, contacteer ons vrijblijvend.

 


In Brugge kan u ons vinden in de Moerstraat nr 24. Voor meer info over onze activiteiten neem gerust een kijkje onder de tabbladen centrale verwarming, sanitair en badkamer. Ook voor zonneboilers en vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Installaties L.V. is voornamelijk actief in West-Vlaanderen in de regio's Brugge, Oostkamp, Zedelgem, Kortrijk, Menen, Wevelgem en Wervik.